Garanție

Autoturismele comercializate de compania noastră beneficiază de garanție de 1 an de zile sau 20.000 km pentru motor și cutia de viteze. Această garanție poate fi extinsă până la trei ani cu programele de garanție de mai jos.

Programul DELUXE

Programul de garanție DEFEND Car Protect DELUXE poate fi negociat pentru vehicule rulate care îndeplinesc următoarele criterii la data încheierii contractului de asigurare: vârsta maximă de 6 ani maxim 160.000 km parcurși. Asigurare împotriva daunelor mecanice, electrice și electronice. Perioadă asigurată: 12, 24 sau 36 de luni. Urmează mai multe detalii.

Programul ADVANTAGE

Programul de garanție DEFEND Car Protect ADVANTAGE poate fi negociat pentru vehicule rulate care îndeplinesc următoarele criterii la data încheierii contractului de asigurare: vârsta maximă de 6 ani maxim 200.000 km parcurși. Asigurare împotriva daunelor mecanice, electrice și electronice. Perioadă asigurată: 12, 24 sau 36 de luni. Urmează mai multe detalii.

Programul COMFORT

Programul de garanție DEFEND Car Protect COMFORT poate fi negociat pentru vehicule rulate care îndeplinesc următoarele criterii la data încheierii contractului de asigurare: vârsta maximă de 10 ani maxim 250.000 km parcurși. Asigurare împotriva daunelor mecanice sau electrice. Perioadă asigurată: 12, 24 sau 36 de luni. Urmează mai multe detalii.

Programul PLUS

Programul de garanție DEFEND Car Protect PLUS poate fi negociat pentru vehicule rulate care îndeplinesc următoarele criterii la data încheierii contractului de asigurare: vârsta maximă de 15 ani maxim 300.000 km parcurși. Asigurare împotriva daunelor mecanice. Perioadă asigurată: 12, 24 sau 36 de luni. Urmează mai multe detalii.

Deschide
Salut 👋
Cu ce va putem ajuta?